Lirik Lagu Eny Sagita – Korban Kangen

Eny Sagita - Korban Kangen

Roso sing tak songgo
Tansah keronto-ronto
Tulus roso tresno
Ora ono sing liyo

Mung swarane angin
Sing tansah nyayat batin
Kelingan esemmu
Kangen tansoyo jeru

Reff:
Wong bagus pepujanku
Aku kangen rindu
Sumanding ning sisihku
Ngobati roso kangenku

Roso sing tak songgo
Tansah keronto-ronto
Tulus roso tresno
Ora ono sing liyo

Mung swarane angin
Sing tansah nyayat batin
Kelingan esemmu
Kangen tansoyo jeru

Reff:
Wong bagus pepujanku
Aku kangen rindu
Sumanding ning sisihku
Ngobati roso kangenku

Wong bagus pepujanku
Aku kangen rindu
Sumanding ning sisihku
Ngobati roso kangenku…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Eny Sagita – Korban Kangen

Link : mp3lagu.blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *